Boliger

"All inclusive" 

er et nyt koncept hos os. Vi tilbyder nu fuldt udstyrede boliger målrettet erhvervsfolk på dagsbasis eller længere perioder. 

Boligerne er totalrenoverede og har bl.a. aircondition og fibernet. 

Der er gode muligheder for naturskønne vandre- eller cykelture samt at benytte godsets gode tennisbane og aktivitetsrum med bl.a. bordtennis og romaskine.


DEN GAMLE PORTNERBOLIG

"All inclusive"

Boligen er beliggende på alleen, der fører op til Sædingegaard Gods ca. 2 km. fra til/frakørsel 49 / Sydmotorvejen E47.

 

Smukt naturskønt område i herregårdsmiljø. Der er gode omkringboende naboer, masser af udsigt til vildt og en smuk bestand af påfugle fra godset som også kommer også på besøg i ny og næ.

 

Huset er oprindeligt fra 1877. Total renoveret i 2019 og fuldt møbleret til 3 personer. Det er et todelt hus og boligen her er på 85 m2.

Der er få kilometer til et pænt udvalg af dagligvarebutikker.


Lejemålet omfatter alt, hvad der svarer til et hotelværelse. Derudover er der adgang til egen lukket sydvendt terrasse med havemøbler og tilhørende have, der passes af godset. Der er egen stor P plads med plads til flere biler.

Skulle der være behov for yderligere i boligen, kan dette naturligvis arrangeres.

 

Kontakten for lejerne vil være direkte til godset og vi vil på daglig basis være behjælpelige med huset eller andet, der måtte opstå af spørgsmål.

FAKTA OM BOLIGEN

ADRESSE

Sædingegårdsvej 23 4970 Rødby

Lejemålet inkluderer alt; vand, varme, el, Fibernet/ Wi-Fi, rengøring x 1 ugentligt, linned og håndklæder. Der er Smart TV i stuen og udtag i begge soveværelser ved behov.

 

Fuldt funktionelt udstyret køkken samt bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. Huset er fuldt isoleret og har airconditionanlæg samt el-radiatorer. Gulvvarme på badeværelset.

 

Huset har i stueplan entre, bryggers, stue med adgang til terrassen samt franske døre til køkken. Badeværelse med toilet og bruseniche. 1. salen er med en repos med plads til opbevaring. 1 soveværelse til 1 person samt 1 soveværelse til 2 personer. Begge værelser har gode enkeltmandssenge og har skriveborde og opbevaring til tøj.

Billede13
stue 12
billede14
køkken 1
køkken 2
køkken 3
stue 13
køkken 4
billede15
billede16
billede23
billede17
billede19
billede20
billede22
billede21

NYHEDER I 2021

Vi kan tilbyde helårshuse omkring Rødby Fjord med plads til op mod 8 personer med "all inclusive". Her vil både være mere luksuriøse med bl.a sauna, spa og vildmarksbade samt standardhuse. Kontakt os gerne for at høre mere. Siden her vil blive opdateret med billeder når husene står klar. Vi glæder os! 

PRIVATE BOLIGER

Vi har løbende lejeboliger ledige. Lige nu har vi ingen, men siden her opdateres når vi har nyt. 

Du er velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.


Copyright © Alle rettigheder forbeholdes